BIKEFITTING

BIKEFITTING: haal het optimale uit jezelf

We hoeven je toch niet te vertellen dat een optimaal afgestelde fiets zorgt voor veel betere prestaties. Je kan langer achtereen rijden. Je bent meer wendbaar. Je concentratie blijft op een beter peil en “last but not least”…..je voorkomt blessures door een verkeerde houding. Bladebikes in Tilburg beschikt over alle mogelijkheden om jouw racer, mountainbike of toerfiets ook echt jouw bike te maken. Ons team van deskundige en gemotiveerde medewerkers staat dagelijks voor je klaar. Persoonlijke begeleiding en kwaliteit staan bij ons voorop en daarom blijven klanten bij ons terug komen.

Wij onderscheiden twee soorten bikefitting:

 • De standaard bikefit:
  Een goede check en afstelling van jouw fiets aan de hand van een aantal standaardmetingen. Na deze inspectie en aanpassingen ervaar je vaak meteen al een betere zit. Zorg dat je voldoende tijd neemt voor de bikefitting en breng naast je fiets ook je schoenen en textiel mee. De bikefit wordt op afspraak verricht door een erkend coureur.
  Een bladebike bikefit wordt aangeboden voor slechts € 39,95.
   
 • De fully customized bikefitting:
  Aan de hand van een voorbespreking en een lichaamsanalyse gaan we jouw fiets compleet finetunen. We bespreken alle facetten. Ook ongemakken die tijdens lange ritten optreden gaan we te lijf. Deze check is erg uitgebreid en garandeert je beter prestaties met name op de langere termijn. De manier waarop we dat doen is specifieker dan bij de standaardcheck. Maak ruim de tijd vrij om zo ontspannen mogelijk een goed resultaat te bereiken. Maak tevoren een afspraak bij onze specialist.
  Deze uitgebreide check bieden wij aan vanaf € 119.95
   

ruime keuze
voor iedereen

snelle en zorgeloze
levering

buitengwone service
& kwalitiet

geld terug
garantie

onze prijzen en
ervaringen

mooie aanbiedingen
en scherpe prijzen