ONDERHOUD

Laat je bike door een professional onderhouden.

Regeren is vooruitzien. Zorg voor je gaat koersen voor een goed afgestelde en onderhouden fiets. Wij voeren een complete check uit op alle delen van je fiets. We reinigen en smeren waar nodig en geven advies over de status van de vitale onderdelen. Als er vervanging nodig is maken we een passend prijsvoorstel. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan, zowel financieel als onderweg. Zorg dat je fiets in topconditie is vóór het seizoen aanbreekt.

Wij onderscheiden twee onderhoudsbeurten:

  • De standaard check:
    Een goede check en technische afstelling van jouw fiets aan de hand van een standaardprocedure. Na deze inspectie en aanpassingen kan je met een gerust hart op de weg. We controleren de vitale delen op slijtage/defecten en vervangen in overleg.
    Deze algemene controle wordt aangeboden voor slechts € 39,95.

  • De uitgebreide (grote) beurt:
    Jouw bike gaat helemaal uit elkaar. Onze vakmensen beoordelen alles op slijtage en/ of defecten. Alles wordt gereinigd en gesmeerd. In overleg vervangen we wat nodig is en maken een prijsopgave. Deze behandeling geeft jou de zekerheid dat je fiets in een topconditie de deur uit rolt en dat je niet voor verrassingen komt te staan onderweg. Maak tevoren een afspraak bij onze specialist.
    Deze uitgebreide check bieden wij aan vanaf € 119.95

ruime keuze
voor iedereen

snelle en zorgeloze
levering

buitengwone service
& kwalitiet

geld terug
garantie

onze prijzen en
ervaringen

mooie aanbiedingen
en scherpe prijzen