Voor al uw Race-, ATB- en Vrijetijdsfietsen

cipollini header

Na een indrukwekkende carriere van 17 jaar als prof en meer dan 190 officiele overwinningen wist Mario Cipollini dat hij de fietswereld nog heel veel te bieden had.

In 2009 introduceerde hij het fietsmerk Cipollini. Professioneel gereedschap dat de fietser ultiem ondersteund. Italiaanse passie, techniek en kracht in de puurste vorm. Cipollini werkt met de beste en meest ervaren vaklui van Italie. Om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen is het gehele bouwproces ook in handen van Cipollini Bikes Italy. Het hart van de productie is in Verona en de andere takken van het bedrijf zijn gevestigd in Padua, Florence en Pisa.

Wij vinden het fantastisch om het merk Cipollini aan te bieden. De passie, stijl en grootsheid van dit merk zijn ongeevenaard. Deze prachtige creaties behoren tot de absolute top als het gaat om design, techniek en afwerking. Een fiets die de wensen van zelfs de meest veeleisende fietser eenvoudig overtreft. De frames van Cipollini zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Het is ook mogelijk om een frame geheel op uw maat te laten bouwen. Hierdoor ontstaat de perfecte balans tussen mens en machine. Laat u overweldigen door deze fantastische, compromisloze fietsen waar Italiaans vakmanschap en de passie van afdruipen.

Wij informeren u graag over alle aspecten en mogelijkheden van deze magische high-end fietsen.

BLADE BIKES

Prinsenhoeven 11, 5017 GC Tilburg
T: + 31 (0)13 5902139 | M: +31 (0)6 15053250 | info@bladebikes.nl

BLADE BIKES © 2016 All Rights Reserved
Privacy Policy