Voor al uw Race-, ATB- en Vrijetijdsfietsen

look header
In 1986 won Greg Lemond als eerste de Tour de France op een full-carbon racefiets, het was een Look!

Al 30 jaar is Look toonaangevend als producent van innovatieve carbon fietsframes en fietspedalen. Het eigenzinnige Look produceerde als eerste een aerodynamisch gevormd frame, ontwikkelde de perfecte lay-up van carbon om extreem lichte maar sterke frames te maken, patenteerde de eerste geintegreerde voorvork, bedacht klikpedalen, ontwierp zadelvering zonder bewegende delen. De filosofie van Look lijkt eenvoudig; ontwikkel zelf hoogwaardige techniek en integreer het met sublieme afwerking.

Een Look fiets blinkt blinkt vooral uit door de combinatie prestatie en comfort. De frames zijn heel stijf maar tegelijkertijd vergevingsgezind, rustig en comfortabel. Een Look fiets is een ervaring als geen andere. Ze zijn standaard afgemonteerd te koop in diverse maatvoeringen. Het is ook mogelijk om uw eigen perfecte Look ‘A la Carte’ samen te stellen. U kunt hierbij uw frame opbouwen met een keuze uit veel verschillende onderdelen.

De mogelijkheden zijn zo divers dat u nooit een gelijke Look zult tegenkomen. Kom deze kunststukjes bewonderen bij ons in de showroom, we vertellen u graag alles over deze fantastische fietsen.

BLADE BIKES

Prinsenhoeven 11, 5017 GC Tilburg
T: + 31 (0)13 5902139 | M: +31 (0)6 15053250 | info@bladebikes.nl

BLADE BIKES © 2016 All Rights Reserved
Privacy Policy